ANTIKRIST ZAUJME SVÉ MÍSTO, PROTOŽE BUDE VYZVÁN, ABY TO UČINIL

16.09.2014 21:18

1214. Poselství Matky Spásy ze dne 7. září 2014 v 19:30

ANTIKRIST ZAUJME SVÉ MÍSTO, PROTOŽE BUDE VYZVÁN, ABY TO UČINIL


Mé drahé děti,

dávejte pozor na znamení času, kdy antikrist zaujme své křeslo v církvi mého Syna na zemi, abyste to viděli jasně.

Nevěřte ani na okamžik, že antikrist vejde do církve mého Syna rychlými kroky a zmocní se jí agresivně, násilím. Inspirován a veden samotným podvodníkem, antikrist zaujme své místo, protože bude vyzván, aby to učinil.


Všechny úpravy v církevních mešních knihách budou brzy oznámeny a jako důvod bude uváděno, že reflektují moderní svět, a tak musí být zahrnuty, aby vyhovovaly jiným věroukám a náboženstvím. Jakmile bude pravé Slovo Boží a učení mého Syna pozměněno, stane se neplodným, neboť nebude zrcadlit Pravdu danou světu mým Synem.

Antikrist se stane populárním zprvu pro svou obratnost v politice. Pak obrátí svou pozornost na různá náboženství, ale hlavně se zaměří na křesťanství. Kristus je jeho největší nepřítel a předmět jeho nenávisti, takže jeho konečný cíl je zničit církev mého Syna. Církev bude různými způsoby postupně rozebrána, dříve než on, antikrist, bude vyzván, aby se angažoval. Zapojí se do rozhodování v plánu zavést nové jednotné světové náboženství. Všechny tyto změny - kde církev veřejně volala po sjednocení všech náboženství - se uskuteční dříve, než antikrist zaujme své místo na pozemském trůnu mého Syna. Pak bude šelmě uvolněna cesta, aby nezávisle vešla do církve mého Syna, kde jí bude uděleno čestné místo. Nakonec bude oznámeno, že se stane vůdcem jednotného světového řádu a okázalá korunovace bude následovat.

Celý svět bude pozorovat tuto událost, které se zúčastní politici, hodnostáři a celebrity a když na jeho hlavu bude vložena koruna, bude to, jakoby poslední hřeb byl zaražen do Těla mého Syna. V ten den bude katolická církev znesvěcena a mnozí biskupové a kněží uprchnou, protože tehdy pochopí, že předpověděná proroctví se odhalila před jejich očima.

Od tohoto dne, kdy mu byl Boží stolec darován, antikrist ukáže velká materiální znamení, která lidi přesvědčí o jeho svatosti. Antikrist - řeknou - ponese znamení stigmat a bude viděn, jak léčí choré a smrtelně nemocné. Budou mu přisouzeny velké zázraky a časem mnohé přesvědčí, že je Ježíš Kristus a že jeho povýšení na vrchol této falešné církve je znamením Druhého příchodu. A zatímco laikové mohou být zodpovědní za ustavení jádra zbytku církve, který zbyl z církve založené na zemi mým Synem, budou to kněží, kdo ji od té doby povedou dál. Duch Svatý bude udržovat pravou církev během panování antikrista, a on a všichni nepřátelé mého Syna ji nikdy nepřemohou.

Pravda nikdy nezanikne. Slovo Boží, i když znesvěceno, nikdy nevyhasne. Církev nemůže zemřít, i když může být uvržena do pustiny. Dokonce i v její nejslabší hodině zůstane naživu, a bez ohledu na to, jak je církev mého Syna napadána, Bůh nikdy nedovolí, aby byla zničena.

Během těchto přicházejících dnů se nesmíte nikdy nechat zviklat a přijmout takový podvod. Budete svedeni antikristem a on bude podporován nepřáteli církve mého Syna. Bude přijat falešnými vůdci v církvích a veleben pro své charitativní práce po celém světě. V mnoha zemích obdrží velké pocty a lidé budou mít jeho zarámované fotografie ve svých domovech. On, antikrist, bude zbožňován více než Bůh, ale bude to Boží ruka, která ho srazí do propasti spolu s těmi, kdo ukradli duše Božích dětí, když se účastnili na nezdařeném pokusu o zničení církve mého Syna.


Vaše milovaná Matka
Matka Spásy


2. list Tesalonickým, 2. kapitola:

3Žádným způsobem se nedejte od nikoho oklamat, protože nenastane, dokud nedojde ke vzpouře proti Bohu a neobjeví se člověk nepravosti, Syn zatracení.

  • 4Ten se postaví na odpor a 'povýší se nade všecko, co má jméno Boží' nebo čemu se vzdává božská pocta. Dokonce 'usedne v chrámu Božím' a bude se vydávat za Boha.
  • 5Nevzpomínáte si, že jsem vám to říkal, ještě když jsem byl u vás?
  • 6Víte přece, co zatím brání tomu, aby se ukázal dříve, než přijde jeho čas.
  • 7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.
  • 8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš 'zabije dechem svých úst' a zničí svým slavným příchodem.
  • 9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky
  • 10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.
  • 11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.

  • 1074. Poselství Ježíše ze dne 10. března 2014 v 15:30.
    DOMÁHAT SE PRÁV KŘESŤANŮ BUDE JAKO PORUŠENÍ ZÁKONA


    Má vroucně milovaná dcero,

    velmi brzy uslyšíte množství prohlášení podvodníků, kteří pronikli do mého domu na zemi. Kacířství, hrnoucí se jim z úst a jejich skutky dají vzniknout novým zákonům, zneuctívajícím Boží Slovo a které budou vnuceny všem, kdo jsou Slovu věrní.

    Svátosti budou zřídkavé a množství mší se bude snižovat, až se budou konat vzácně. Budou uváděny všemožné výmluvy, ale všechny budou skrývat skutečný důvod pro jejich pohnutky. Vy, moji milovaní následovníci, budete svědky všeho, co má milovaná Matka předpověděla v La Salettě a ve Fatimě. Musíte rozumět, že plánem je znesvětit každou Boží církev dříve, než antikrist usedne na trůn v mém chrámu, v celé své děsivé slávě. Ti, kdo budou požadovat odpovědi, budou ignorováni a později zesměšňováni za odvahu zpochybňovat ty, kteří tvrdí, že vedou moji církev na zemi.



    —————

    Zpět