Co přinese znamení šelmy?

06.08.2013 21:43

861. Poselství Ježíše ze dne 29. července 2013 v 11:23.
ZNAMENÍ ŠELMY PŘINESE S SEBOU SMRT – SMRT DUŠE A SMRT STRAŠNOU NEMOCÍ

Má drahá, milovaná dcero,

mé jméno je zřídka zmiňováno stejným dechem těmi, kteří tvrdí, že Mne zastupují a pronášejí rouhání proti Bohu. Má smrt na kříži nejenom že nebude považována za důležitou a nebude se o ní mluvit, ale jako náhrada za mé Tělo na kříži budou použity obrazy démonů. Když to nejsem Já, koho zabili na kříži, kdo to potom je? Kdo jsou ti, kteří hlásají mé Slovo světu, ale vykřikují rouhání, která se řinou z jejich úst?

Dejte si pozor na zázraky mužů v bílých hábitech, o kterých budou tvrdit, že je činí, jako kdyby byli z mého Těla a požehnaní mým Duchem. Až uvidíte se uskutečňovat úžasné a zdánlivě zázračné události, vězte, že nejsou ničím takovým.

Řeknou vám, že zázraky byly vyvolány rukou falešného proroka. Pak bude od vás očekáváno, že mu budete prokazovat velkou úctu, a řeknou vám nejprve, že je žijící světec. Bude uctíván, milován a obdivován a všichni řeknou, že je Bohem povolaný. Časem uvěří, že tyto zázraky se uskutečňují, aby ohlásily můj Druhý příchod.

Pak se objeví šelma. A bude uctívat toho prvého. Svět bude vtažen do strašného zmatku. Lidé budou chyceni do pasti. Na jedné straně falešný prorok bude ovládat všechna náboženství ve světě a bude loupit lásku těch, kdo znají Pravdu. [Na druhé straně] ti, kdo Pravdu znají, Mě neodmítnou, neboť jejich je království Boží. Antikrist bude prokazovat falešnému proroku velkou úctu. Ale proto, že bude mít politickou úlohu, jejich vzájemná oddanost sjednotí mnoho lidí, kteří budou tleskat tomuto spojenectví.

Tyto události začnou brzy dávat smysl. Ti, kdo se pokusí vás vzít s sebou do falešné víry, která není z Boha, budou velmi přesvědčiví. Neodhalí nikdy svůj pravý záměr, dokud si nebudou myslet, že tuto bitvu vyhrávají. Potom ale zničí mnohé, kteří odmítnou přijmout značku šelmy. Řeknou, že to bude znamení skutečného světového míru, lásky a jednoty, ale v jeho hnusném jádru bude ukryt počet 666, znamení šelmy.

Právě tak jako svaté medailony nabízejí ochranu z nebes Boží mocí, značka šelmy přinese s sebou smrt – smrt duše a smrt strašnou nemocí. Ti, kteří ji odmítnou, se budou muset ukrýt a připravit. Vím, že to nahání hrůzu, ale je to pravda. Zasáhnu pomocí vašich modliteb, abych ukončil toto pronásledování.

Vy, moji milovaní následovníci, kteří znáte Pravdu, jste připravováni, abyste pomohli těm, kteří budou zápasit s tímto poznáním. Jakmile se to stane, má armáda zbytku bude silou, se kterou bude třeba počítat. Její síla bude spočívat ve schopnosti zachránit ty, kteří budou trpět tímto ďábelským činem pomsty na Božích dětech.



Váš Ježíš

 

790. Poselství Ježíše ze dne 7. května 2013 v 20:35.

MOR SE ROZŠÍŘÍ VÍCE NEŽ AIDS

Má drahá, milovaná dcero,

.....

Má dcero, brzy uvidíte začátek moru (*), až můj Otec uvrhne na zemi trest na národy, které Ho urážejí a umožňují zlo a nespravedlnost dopadat na chudé a nevinné lidi. Tento mor bude vidět na tváři a rány se nezhojí, až do konce Velkého Trestu. Tento mor se rozšíří více než AIDS a bude jednou z prvních známek přicházejícího Trestu.

Ten pak bude následován hladomorem na jedné třetině země a budete mu svědky během panování Antikrista.

Až se Antikristova vláda rozprostře jako pavučina, bude provázena řadou trestů, vylitých do čtyř koutů světa rukou mého Otce. Boží zásah pomůže zastavit duše před polapením šelmou mocí Antikrista. Jeho následovníci budou trpět mučivým trestem a ten bude viděn na jejich obličejích zasažených morem. Neujdou přísnému trestu oni, ani ti, kdo uskutečňují ďábelský podvod v mé církvi na zemi.

Toto varování dávám pochybovačům o spravedlnosti z mé ruky k pochopení, že lidé budou trpět, tak jako trpěli za dnů Noe, pokud se budou k Bohu obracet zády.

Poslední urážka mého Otce hříchem války a potratů přivolá na lidstvo jeho největší trest. Život nenarozeného dítěte, vzatý tak krutě a bez lítosti, bude potrestán smrtí těla i smrtí duše.

 

Váš Ježíš

 

(*) ve smyslu nákazy, projevující se bolestivými vředy (Zj 16, 2;11) – poznámka překladatele.

—————

Zpět