ČTYŘI MOCNÉ ŘÍŠE SE UKÁŽOU JAKO HLAVNÍ ZDROJ VÁLEK

11.10.2013 10:52

921. Poselství Ježíše ze dne 21. září 2013 v 12:22.
ČTYŘI MOCNÉ ŘÍŠE SE UKÁŽOU JAKO HLAVNÍ ZDROJ VÁLEK


Má drahá, milovaná dcero,

ve světě se stane hodně událostí, zatímco moc falešného proroka poroste a kdokoli se odváží ho zpochybnit, bude ignorován, dokonce i na nejvyšších místech v mé církvi.

Politické rozepře vyvstanou ve čtyřech částech země. Čtyři mocné říše se ukážou jako hlavní zdroj válek. Jak jejich moc bude vzrůstat, ovládnou mnohé části světa, ale ne všechny, protože můj Otec to nedovolí.

Všechny tyto národy budou mezi sebou bojovat, i když budou prohlašovat, že spolupracují. Jak bude narůstat nedůvěra, bude se každý snažit překonat ostatní a pak propuknou boje. Zničí velké části svých ubohých národů. Lidu, nad nímž budou vládnout, zbude jen málo moci, a demokracie bude viset na vlásku. Nevinným a trpícím lidem bude dána Boží ochrana, budou-li mít Pečeť živého Boha.

Nikdy nepodceňujte tento svobodný Boží dar. Pečeť živého Boha vás ochrání před smrtí těla a duše během válek. Prosím, dejte ji co nejvíce lidem, v každém národu.

Egypt a Sýrie budou zapleteny do boje o moc, což bude mít dopad na Izrael. Nepřátel Židů je mnoho. Všechny války, které se na ně zaměří a zapojí tyto dvě země, vyústí v poslední bitvu, do které bude vtažen Izrael a tyto země budou trpět nejhorší genocidou, neviděnou od druhé světové války.

Pád a vzestup Jeruzaléma je předpověděn a tyto bitvy se musí stát dříve, než se proroctví naplní.



Váš Ježíš
 

—————

Zpět