Další poselství Luz de Marie

02.07.2013 22:03

Poselství 

23. června 2013

Milované děti mého Neposkvrněného Srdce:

 

SETRVÁNÍ V MÉM SRDCE JE SKUTEČNÉ ÚTOČIŠTĚ V KAŽDÉM OKAMŽIKU

 

Lidstvo směřuje k bezpečnému přístavu, jestliže setrváte jako opravdoví křesťané tak, jak vás o to požádal Můj Syn. Odpověď na otázky vašich bratrů a sester,  kteří vás vidí odtržené od toho co je světské, bojující za překonání pokušení mocí Boží Lásky, se silou osobní modlitby, která vás obrátí pro darování se vašim bližním a se silou správného svědomí, je svědectví každého z vás.

Ti, kteří žijí podrobeni ďáblu jsou ti, kteří mu dávají sílu pokračovat v jejich bičování a získat pro něj duše.

MÉ DĚTI SI ZACHOVÁVAJÍ  VÍRU V LEPŠÍ BUDOUCNOST, KTEROU BUDOU SDÍLET VE SVOBODĚ, KTEROU JIM DÁVÁ MŮJ SYN A ONI HO BUDOU OČEKÁVAT RADOSTNĚ S JISTOTOU V JEHO NÁVRAT. 

Má církev pokračuje v boji a mí kněží budou v pokušení…někteří padnou. Ale vy bojujte s mým růžencem a neztrácejte víru uprostřed náboženské války.

Zprávy vám budou brát nadšení a Mé Srdce kvůli tomu truchlí. Těžký kříž dosáhne na Petrův trůn,  zradu nebudete očekávat. Neztrácejte odvahu, uvědomte si, že zamoření se rozšířilo a otrávilo srdce lidstva. To je důvod proč k vám opakovaně volám, abyste se modlili, setrvávali v Mém Synu a nebyli přemoženi pokušením.

 

TEN, KTERÝ SI JE VĚDOM  LÁSKY MÉHO SYNA, JE OCHOTNÝ NÉST KŘÍŽ… TEN, KTERÝ NEŽIJE Z DUCHA, OCHOTNÝ NENÍ. TO JE DŮVOD, PROČ NĚKTEŘÍ VE VATIKÁNSKÉM PALÁCI BUDOU ODPOROVAT USTANOVENÍM PAPEŽE.

 

Modlete se za Japonsko, bude trpět a rozšíří velkou bolest na lidstvo.

Modlete se za Itálii, bude otřesena.

 

Drazí, slunce bude příčina neštěstí a bolestivého soužení. To, co obdařovalo lidi teplem, nyní směřuje svůj žár proti Zemi.

Jaderná energie bude největší skutečné nebezpečí, které lidstvo vytvořilo a které může Slunce odpálit (explodovat). USA bude takto trpět. Modlete se děti, modlete se, aby se obrácení objevilo dříve než toto utrpení.

Komunismu narostla moc, rozšiřuje se potají přestrojený za dobro. Falešná rovnost se stává pohromou slabých národů a poskvrňuje, aniž by to bylo pociťováno, spoutává,  aniž by řetězy byly cítit. 

 

MÁ VOLÁNÍ POKRAČUJÍ, OBRAŤTE SVÉ OČI NA VYPLŇUJÍCÍ SE OZNÁMENÍ. NEZŮSTÁVEJTE VE SLEPOTĚ, KTEROU VZDÁLENÝ SVĚT PŘEDSTAVUJE. SVĚT, KTERÝ NEJEDNÁ V SOULADU  S  BOŽÍ VŮLI.

 

Ďábelská síla udržuje mé děti svázané a okrádá je o jejich dobré sklony, proměňujíce je v líné bytí bez síly říci ne k tomu, co je špatné.

KRÁČÍTE VSTŘÍC VELKÉMU SOUŽENÍ, PŘÍRODNÍ ŽIVLY ZPŮSOBÍ ŠKODY VŠUDE.

 

Buďte ctitelé Mého Syna, v Něm naleznete sílu pokračovat ve stálosti.

VY, VĚRNÍ MÉMU NEPOSKVRNĚNÉMU SRDCI, NEBOJTE SE, VAŠE JMÉNA JSOU ZAPSÁNA V KNIZE ŽIVOTA. Uvědomte si vážnost okamžiku a, v tom samém čase, ochrany, kterou já Matka lidstva, dávám všem.

ŽIJETE PROTO, ABYSTE DOSÁHLI CÍLE, KTERÝ JE NEBE: VĚČNÝ ŽIVOT. Můj Syn vás nese ve svých rukách jako Pastýř, který se stará o své stádo. Každý z vás je Jeho milovaná ovečka, radost Jeho očí.

 

NEBOJTE SE, PO TĚCHTO ZKOUŠKÁCH PŘIJDE NOVÝ DEN, DEN KDY LIDSTVO PŘESTANE BÝT ZAJATCEM ĎÁBLA A BUDE SE RADOVAT Z DOMU MÉHO SYNA.

Nerozptylujte se, zachovejte jednotu, ke které vás Můj Syn volá.

Žehnám vám.

 

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

 

—————

Zpět