Nové poselství Luz de Maria v den výročí Fatimy

22.06.2013 21:47

 

POSELSTVÍ PANNY MARIE

SVÉ MILOVANÉ DCEŘI

NA SVÁTEK PANNY MARIE FATIMSKÉ

13. KVĚTNA, 2013

 

Milované děti Mého Neposkvrněného Srdce: 

Pozvedněte svá srdce a svůj hlas a proste Ducha Svatého, abyste uslyšeli mé přání. Ať v tomto dni každé sebezasvěcení se Mému Srdci pozvedne vaše vědomí a vy rozeznáte okamžik života, kde se nacházíte a plně pochopíte hloubku Mého volání.

Ujišťuji ty, jež si plně uvědomují své zasvěcení, že je budu střežit, aby nezbloudili a vytrvali ve víře. Má poselství ve Fatimě jsou určená celému lidstvu, všem mužům, ženám, mladým lidem a dětěm této generace. Nejsou pouze pro vymezenou skupinu, ale pro celé lidstvo, jež se musí probudit, uvědomit si samo sebe a změnit chod událostí, dříve než bude příliš pozdě.

Jako v porodních bolestech jsem vás varovala a nabádala ke hledání světového míru. Volala jsem vás k tomu, abyste se spojili a usilovali o mír, jinak se vzájemně zničíte. Zbraně, jež vlastní bohaté světové velmoci jsou schopné za zlomek času zničit tři čtvrtiny lidstva. Toto není výmysl, ale drsná skutečnost.

Jsem Matka, uznávána Synovou církví, ale matka, jejíž slova jsou umlčena. Jsem Matka bez hlasu. Zanechala jsem této generaci svou lásku, poselství varování a změn, nové obrody pro lidstvo. Byla jsem však umlčena, mé tajemství bylo roztříštěno a jeho plný obsah stále nebyl odhalen.

Třetí tajemství odhalené ve Fatimě nemluví pouze o jakýchsi porodních bolestech, jež podrobí lidstvo očistě, ale tímto tajemstvím chci povzbudit ty, kteří se obrací na Mne a jsou ochotni změnit svůj způsob života. Tito, Mně prosí, aby světové mocnosti zastavili výrobu zbraní, jež mohou v okamžiku přinést zkázu lidstvu, Zemi a které vyhladí přírodu, dílo rukou Božích.

 

Varovala jsem vás před třetí světovou válkou: pokud se lidé nezmění a neobrátí se k Mému Synu, tak bude tato válka trestem kvůli hříchům, se kterými se lidstvo vložilo do ďáblových spárů. Ten pak svádí lidstvo, aby se dopouštělo těch nejotřesnějších zločinů a  zloba přebírá nadvládu.

Hlad dolehne velmi rychle, nevinní  budou vzati svými ochránci, kteří napříč historií zůstali přítomni, a ještě jednou také ti,  kteří žijí v Boží vůli musí zasáhnout pro dobro všech, kteří trpí následky nemilosrdné vědecké práce.

Mé věrné děti budou opět pronásledovány a chrámy budou zavírány. Zednářství, infiltrované do domu mého Syna na Zemi a z něhož bude vyloučen, bude rošiřovat své hrůzy. Krev spravedlivého setře hřích hříšného.

Zasvěcení Ruska Mému Neposkvrněnému srdci neproběhlo tak, jak jsem o ně žádala:  Římský Vikář sjednocen s biskupy světa a všemi věřícími ve stejnou dobu a v jednotě. Rusko, které tolik miluji bude šířit své chyby do celého světa a nakonec bude velmi bědovat.

Mí kněží zapadlí do nezdarů společnosti se budou věnovat stmelování společnosti bez ohledu na duchovní stránku, půjde jim pouze o socializaci. Kněžské semináře budou postrádat tradiční hodnoty a bude viditelná modernizace, narušující pravou mystiku a spiritualitu, která pro ně musí být výchozím bodem. 

Mistr klamu dosáhne trůnu Mého Syna a většina k němu bude vzhlížet.

Liturgie bude prosáklá modernizací, která bude urážet Svatou Trojici a já budu vyhnána.

Lidstvo je ve velkém nabezpečí, komunismus změnil aspekty činnosti a sjednotil se se sektami, které zůstávají v nejužším kontaktu s církví Mého Syna, podlamujíce moc Mých Vikářů až do té doby kdy bude jeden z nich nucen uprchnout uprostřed mrtvol svých verných kadinálů a biskupů a církev bude zažívat největší formu odpadlictví před tím než pozemská moc uchvátí Petrův Stolec na Zemi.

 

TY Z MÝCH DĚTÍ KTERÉ ZŮSTANOU POD MOU OCHRANOU A UDRŽÍ SI VÍRU  VE SPASENÍ, JIŽ JSEM JIM DAROVALA, BUDOU TĚMI, KTEŘÍ PŮJDOU PO BOKU MÉHO SYNA PŘI JEHO DRUHÉM PŘÍCHODU. TITO BUDOU ONĚMI ZBYLÝMI  SVATÝMI, KTEŘÍ SE SJEDNOTILI POD VELKÉM PASTÝŘI A ONI BUDOU S RADOSTÍ A JÁSOTEM PŘIHLÍŽET KONEČNÉMU VÍTĚZSTVÍ PRAVÉ CÍRKVE.

Neopouštím své děti, varuji ji. Mé srdce krvácí, když mnozí, jež neporozuměli naléhavosti mého volání ve Fatimě mlčí, přestože by se mohli oprostit od tolika bolestí.

 

Mé milované děti:

Navraťte se ke své Matce, já pro vás trpím a nechci, aby jste byli zatraceni nebo trpěli v rukách ďábla a jeho následovníků. Už jste byli napadáni mnoha zlovolnými silami, neuvěřte tomu, co vás přivede do záhuby. 

 

ROZBITÍ TŘETÍHO FATIMSKÉHO POSELSTVÍ BYLA VELKÁ CHYBA: Neposlušnost  spolehlivě nakupila tyto bezútěšné chvíle této generace.

Jako Matka, přijímám demonstrace svých dětí s láskou, Mé děti, jež nosím ve svém srdci, a kterým jsem dala a dávám svá tajemství a pro něž jsem kráčela a stále procházím světem, abych předávala toto své poselství, abyste se neztratili.

Mí drazí:

DO RUKOU HIERARCHIE CÍRKVE MÉHO SYNA, KTEROU OCHRAŇUJI A JSEM JÍ MATKOU, SVĚŘUJI ZBÝVAJÍCÍ ČÁST MÉHO ZNEKLIDŇUJÍCÍHO VOLÁNÍ .

 

Žehnám svým dětem, jejich rodinám a vyzývám je ať pozvednou svůj zrak. Z nebe přijde Varování a z Nebeského požehnání se zjeví Pravda.

Miluji vás.

  

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

NEJČISTŠÍ PANNO MARIA, JENŽ JSI POČALA BEZE HŘÍCHŮ.

 

 

Bratři a sestry:

 

Dříve než vyslechneme slova Naší Matky, musíme si uvědomit, že nadále už nemůže být lhostejní, jelikož Mateřské útrapy ve tváři lidské  neposlušnosti hýbou našimi srdci.

Nemůžeme zapomenout, že v roce 1917, když Maria promluvila ve Fatimě, lidstvo zažívalo První světovou válku. Bylo to tam, kde předpověděla Druhou světovou válku, která vypukne, když se lidstvo nepoučí,....a ono se nepoučilo a lidé trpěli. 

 Ve třetím tajemství oznámila Třetí světovou válku, pokud se lidstvo nezmění, a my nemůžeme být bláhoví a myslet si, že jsme se již změnili, protože tato degenerace ve všech směrech, morální, společenská i politická, napadla všechny sektory společnosti, Církev nevyjímaje.

 A teď budeme popírat, že 3. Světová válka je za dveřmi? Se vším tím zbrojním průmyslem, jež může zničit svět během pár sekund, a obrovskému množství nukleárních zbraní, jež existují a těm, jež ještě neznáme.

 

 Bratři a sestry:

 

PŘEDPOKLÁDEJME, ŽE TO CO JEŠTĚ NEBYLO ODHALENO JE TO, CO ZMĚNÍ MNOHO UDÁLOSTÍ,  A  ŽE  TO MATKA RESPEKTUJÍCÍ CÍRKEV NECHÁ V JEJÍCH RUKÁCH. UDĚLEJME SVOU PRÁCI A NEMLČME K TAJEMSTVÍM TOHO, JEŽ NÁS ODEDÁVNA MILUJE A NAVĚKY BUDE MILOVAT.

Amen.

 

 

 

 

—————

Zpět