Popis znamení šelmy

24.03.2013 21:20

449. Poselství Ježíše ze dne 1. června 2012 v 20:15.

666 BUDE SKRYTÉ ČÍSLO VLOŽENÉ DO ČIPU, KTERÝ BUDETE PŘINUCENI PŘIJMOUT, STEJNĚ TAK JAKO RŮZNÁ OČKOVÁNÍ

 

Má drahá, milovaná dcero,

Antikrist již připravuje svůj mírový plán, který navrhne brzy potom, co se války na Středním východě široce rozšíří a bolest a nevýslovná trýzeň budou nasvědčovat tomu, že už není žádná známka naděje.

Pak se náhle objeví a sám sebe ohlásí světu jako muž míru, jako zářivý drahokam, jenž se bude třpytit uprostřed temnoty.

Když vystoupí, bude považován za jednoho z nejcharizmatičtějších politických vůdců v dějinách. Jeho pěkná, přitažlivá a humánní osobnost zmate většinu lidí. Bude vyzařovat lásku a soucit a lidé ho budou považovat za křesťana. Časem přitáhne mnoho následovníků, kteří počtem vzrostou tak, že se stane podobný Mně, Mesiáši.

Jak všichni uvidí, bude prosazovat jednotu mezi národy a bude milován v téměř všech zemích na světě.

Pak si lidé všimnou, že má nadpřirozené schopnosti. Mnozí uvěří, že byl poslán mým Otcem, a že je Mnou, Ježíšem Kristem, Spasitelem světa.

Lidé se k němu budou modlit, milovat ho, vzdávat se pro něj svých životů a on se bude smát a vysmívat se jim, když ho nebudou moci vidět.

Bude to ten největší podvod všech časů s plánem jak ukrást vaše duše a vzdálit vás ode Mne.

On a falešný prorok, který bude sedět jako král na Petrově stolci, budou tajně spřádat spiknutí s cílem zavést jediné světové náboženství.

To se bude jevit jako druh křesťanského náboženství, který bude prosazovat lásku. Avšak nebude prosazovat lásku k bližnímu, která pochází od Boha. Místo toho bude zdůrazňovat věrnost k Antikristu a lásku soustředěnou na sama sebe.

Tato ohavnost se zde ale nezastaví, neboť až svedou Boží děti, pak [teprve] začne útok.

Náhle všichni budou požádáni, aby přijali celosvětovou značku sounáležitosti. Sounáležitosti k sjednocenému světu, na kterém se všichni lidé budou muset podílet.

Touto značkou (čipem – pozn. překladatele) bude kontrolovat vaše peníze, váš přístup k potravě a to, jak žijete.

Nařízení – a bude jich mnoho, způsobí, že se stanete zajatci.

Klíč k vaší cele, která vás bude držet pod jejich kontrolou, bude značka šelmy.

666 bude skryté číslo vložené do čipu, který budete přinuceni přijmout, právě tak, jako různá očkování.

Když už bude jednou zaveden [do těla], otráví nejenom vaši mysl a duši, ale i vaše tělo. Neboť vyvolá mor, který byl [uměle] připraven tak, aby vyhladil velkou část lidské populace.

Nesmíte přijmout tuto značku. Místo toho vám dám instrukce, co máte dělat.Mnozí značku přijmou, protože se budou cítit bezmocní.

Pečeť živého Boha, moje modlitba z modlitební kampaně (33), je vaším záchranným lanem.

Když obdržíte moji pečeť ochrany, kterou vám dá můj Věčný Otec, nebudete muset přijmout značku.

Nebude se vás to týkat. Váš domov nebude viděn, hledán, ani se nestane cílem, protože v očích Satanovy armády se stane neviditelným.

Budete si muset skrytě uschovat potravu na dobu, která potrvá několik let.

Budete si muset pěstovat vaši vlastní úrodu, mít zásobu vaší vlastní vody a obklopit se svatými předměty.

Moje zbytková církev poroste, také se rozšíří a bude vám dán útulek, bude-li to zapotřebí.

Budete muset nyní hodně plánovat.

Ti, kteří se tomu, co děláte nebo říkáte, smějí slovy: "Opravdu by Ježíš požadoval, abyste to dělali? Cožpak se nepostará o potravu všem svým následovníkům v čase jejich nouze?" I jenom jediný bochník chleba a jediná ryba mohou být rozmnoženy. Takže nezáleží na tom, jestli máte trochu potravy, neboť Já vás ochráním a budete v bezpečí. Modlete se vytrvale za ty duše, které se nebudou moci vyhnout značce [šelmy]. Ty nevinné duše, které budou ve stavu milosti v čase, kdy budou přinuceny přijmout čip, budou zachráněny.

Zbytek z vás musí plánovat, jak ochránit svou rodinu a vaši věrnost k nejsvětější eucharistii a ke mši svaté.

Až Antikrist pohltí všechna náboženství, pak jedinými zbraněmi, proti kterým bude bezmocný, budou mše svatá a proměnění chleba a vína v mé tělo a krev v nejsvětější eucharistii.

Mé mše svaté musí pokračovat. Ti z vás, kteří to vědí, se nyní musí shromáždit do skupin a začít v přípravách.

Čím dříve se připravíte, tím vám bude dáno více milostí, aby se vaše řady rozrostly po celém světě.

Skála (na které stojí církev – pozn. překladatele) bude obtížena novou budovou, o které se bude říkat, že to bude můj nový chrám. Ale toto není pravda.

Ale když pronásledování skončí, má zbytková církev a můj vyvolený lid budou mít chrám znovu postaven, a můj Nový Jeruzalém sestoupí z nebe.

Sestoupí ve slávě. Polnice budou slyšet současně v nebi i na zemi.

A pak přijdu Já. Ty, má dcero, oznámíš můj příchod a mnozí padnou na kolena a budou plakat úlevou, v extázi radosti a lásky.

Protože konečně přišla chvíle, na kterou tak dlouho čekali. Nebesa budou osvětlena, hrom bude dunět a chóry andělské budou zpívat ve sladké jednotě, až Boží děti budou vítat opravdového Mesiáše.

Já, Ježíš Kristus, přijdu, abych soudil. A nebesa a země se sjednotí.

Obnovená země povstane v mé nové skvělé nádheře a Nový ráj obejme všechny ty, jejichž jména jsou v Knize živých, kteří se sjednotí v úplné jednotě.

A i když stará země, potřísněná skvrnami hříchů, půjde ke svému konci, nová éra teprve započne.

To je to, o co musíte usilovat. To je to, na co máte právo a co tvoří část vašeho přirozeného dědictví.

Soustřeďte se jenom na záchranu všech duší.

Z tohoto důvodu si nesmíte všímat překážek, které jsou vám kladeny. Pronásledování. Bolest. Hrůza zla působená rukama jiných. Vše, na čem záleží, je záchrana duší.

 

Váš Spasitel Ježíš Kristus

—————

Zpět