Souhrn proroctví o změnách v církvi, ve mši svaté ...

28.08.2013 15:01

884. Poselství Ježíše ze dne 18. srpna 2013 v 17:45.
BUDOU VYZVÁNI STVRDIT NOVOU PŘÍSAHOU SVOU POSLUŠNOST A VĚRNOST CÍRKVI

Má drahá, milovaná dcero,

plán falešného proroka oklamat světové duchovenstvo již začal.

Pod rouškou obnovy a oživení katolické církve, budou všichni duchovní v církvi posláni na duchovní cvičení, aby byli povzbuzeni přijmout nový apoštolát. Ten se velmi rozšíří a mnohým řeknou, že jeho cílem je sjednotit všechny ve světě ve jménu spravedlnosti. Bude jim řečeno, že tato nová mise zahrne světovou chudinu a bude se snažit dosáhnout jednoty. Budou vyzváni stvrdit novou přísahou svou poslušnost a věrnost církvi. Nebude se po nich vyžadovat, aby vložili svou důvěru ve Mě nebo v mé svaté Slovo. Místo toho budou přísahat věrnost novým samozvaným vůdcům, kteří ovládli Petrův Stolec.

Nenechejte se mýlit, že ti, jimž byl udělen dar svěcení na kněze, budou přizváni k účasti na falši, kde Já, Ježíš Kristus, nebudu v čele, třebaže to tak bude vypadat. Hnací silou budou peníze a bude ustanovena nová finanční organizace k ovládnutí vyhledávání peněžních prostředků, aby zajistila, že z nich bude mít prospěch světová chudina.

Pozměníte-li jakkoliv vaše svaté svěcení a pak se zaručíte svým životem někomu, kdo zpřetrhal všechny svazky se Mnou, nebudete hodni Mi dále sloužit. V očích Boha bude všechno jasné. V plánu bude přesvědčit Mé posvěcené služebníky, aby se ochotně účastnili na ohavnosti, která spojí společnost a laický svět s církví, která byla ustavena Mnou, Ježíšem Kristem.

To je způsob, jakým budu urážen. Nevěřící budou tleskat každé snaze o přijetí zesvětštění a to bude považováno za dobrou věc pro novou, takzvanou moderní dnešní společnost.

Křesťanům bude záhy podivné, až budou vidět světské osoby nadšeně přijímat katolickou církev. Ale mnozí setřepou své pochybnosti a pustí z hlavy své znepokojení, až podlehnou velkému klamu. V jádru tohoto plánu, udělat zásadní převrat v církvi, leží nenávist ke Mně a všemu, co jsem své církvi dal. Musíte zpochybňovat všechno, co přijde v nadcházejících dnech. Vyžadujte odpovědi, až změní má učení a pokřiví je, aby vyhovovala pohanům. Žádnému Mnou ustanovenému stoupenci by nikdy nebyla dána pravomoc to udělat, neboť se to rovná rouhání.

Běda těm, kteří dovolí, aby mým svatým Slovem bylo manipulováno, a dovolí, aby byl vytvořen prostor k projevu úcty těm, kteří Mě popírají.



Váš Ježíš

 

883. Poselství Matky Spásy ze dne 17. srpna 2013 v 16:45.
BUDOU POTŘEBOVAT NAJÍT ÚTOČIŠTĚ, ABY MOHLI ZAJISTIT KAŽDODENNÍ MŠE A NEJSVĚTĚJŠÍ EUCHARISTII

Ó, mé drahé děti, jak jen se mé Srdce rmoutí nad utrpením, jemuž zakrátko budou čelit kněží v katolické církvi.

Tak mnoho vzácných služebníků mého Syna, jejichž jediným přáním je sloužit Bohu a přivádět duše na správnou cestu ke spáse, budou brzy stát před zkouškami takové velikosti, že mnozí odpadnou strachem. Mnozí budou slepí k Pravdě a přijmou velké změny a přivítají je v chybné víře, že jsou pro dobro všech. Ti, kteří poznají podvod, jenž bude předložen katolíkům, utečou. Budou mít takový strach ze svého osudu, že církev opustí, neboť budou příliš slabí, než aby se postavili takovému zlu.

Kněží, kteří odmítnou přijmout falešné učení, budou obviněni z kacířství a mnozí budou veřejně pokáráni za neuposlechnutí těch, kterým se zodpovídají. Mnozí budou exkomunikováni. Jiní se stanou mučedníky. Pak zde budou ti, kdo v tajnosti povedou církev – církev danou světu mým Synem.

Budou potřebovat najít útočiště, aby mohli zajistit každodenní mše a nejsvětější eucharistii. Budou vedeni Duchem Svatým a budou následováni armádou zbylých mého Syna, která zůstane naprosto oddaná jeho učení a svátostem až do posledního dne.

Máte-li jakékoliv pochybnosti o platnosti tohoto varování, musíte porozumět tomu, že já, milovaná Matka Kristova, budu použita k zakrytí skutečného úmyslu těch sil, které vstoupily do církve mého Syna na zemi. Budu využita jako loutka církve, abych odvedla pozornost lidí od pravých úmyslů této zločinné skupiny. Aby přesvědčili Boží děti, že zůstávají věrné pravému Božímu Slovu a tradicím katolické církve, vytvoří obřady, o nichž řeknou, že mě uctívají. Použijí proroctví z Fatimy k znesvěcení mého obrazu tak, že světu předloží velkou lež. Využijí mě, aby pošpinili církev mého Syna, a všechno co udělají, bude učiněno zpětně, v souladu s požadavky Zlého.

Vytvořením dojmu, že uctívají Matku Boží, mnozí katolíci budou uvedeni do falešného pocitu bezpečí. To způsobí, že jakékoliv pochybnosti, které by jinak měli, až uvidí podivné nové dodatky ke mši a svátostem, budou okamžitě zapomenuty. Jak velký zármutek mi to přináší. Můj obraz bude záměrně použit k urážce mého Syna.

Satan mnou opovrhuje. Také se mě bojí. Aby zranil mého Syna, udělá všechno, aby skrze duše, které ovlivňuje, poskvrnil můj obraz mnoha tajnými rituály a černými mšemi. Má socha bude ozdobena satanskými symboly a já budu na mnoha místech znesvěcena zednářskými skupinami, které získaly kontrolu.

Modlete se, modlete se, modlete se, děti, každý den, o sílu se utkat odvážně s takovým zlem. Nebojte se ho. Přijměte, že Satanova armáda nyní ovládá mnoho národů v každé části světa. Když to přijmete, pak vám může být dána síla a odhodlání, které potřebujete. Když poprosíte o tyto milosti modlitbami modlitební kampaně, budete schopni pomoci zmírnit toto zlo.



Vaše milovaná Matka
Matka Spásy

 

882. Poselství Ježíše ze dne 17. srpna 2013 v 11:50.
MUSEJÍ SI PONECHAT SVATÉ MISÁLY, MEŠNÍ ROUCHA, BIBLI SVATOU A SVATÉ KŘÍŽE. TO VŠECHNO BUDE VYMĚNĚNO

Má drahá, milovaná dcero,

mnozí z těch, kdo jsou požehnáni silnou vírou a láskou ke Mně, Ježíši Kristu, začínají konečně poznávat můj hlas, jak mluvím k světu skrze tato poselství.

Ti, kteří tráví své životy otrockou službou hadovi, vědí také, že jsem to Já, kdo mluví. A tak začíná bitva v konání Mé svaté vůle, na jedné straně, a touhou nepřátel Božích bojovat proti Mně.

Ti, kteří plánují způsobit lidstvu utrpení, jako část smlouvy se šelmou, budou opatrní, aby nebyli viděni, jak veřejně odsuzují tato poselství, protože kdyby to udělali, dodali by jim věrohodnosti. Místo toho budou šířit nenávist proti Mně jinými cestami, počínaje ničením víry těch uvnitř mé církve. Obrátí srdce těch, kteří Mě milují, proti svým křesťanským druhům. Přijmou pohany, čaroděje z hnutí New Age a uctívače šelmy spíše, než křesťany, kteří se budou ohrazovat proti ohavným pohanským rituálům, které budou prováděny v katolických a brzy i v jiných křesťanských kostelech.

Tyto události mají ještě přijít. Prosím, nemyslete si, že nynější mše svaté nebo svátosti se již změnily, i když se změní velmi brzy. Až se to stane, musíte se odvrátit a bránit Mě.

Mnoho změn bylo plánováno v posledních několika letech zlem zednářů v mé církvi na zemi. Jejich plány, ohlášené již v nejvyšších místech církví, budou nyní oznámeny. Budou odhaleny s tím, že katolická církev se modernizuje, aby se dokázala stát odpovídající dnešní nové, myšlenkově otevřené, liberální společnosti. Řeknou, že to bude čára za minulostí a pak řeknou, že její motto bude přijmout všechny víry, aby se ukázalo, že není úzkoprsá. Toto oznámení bude oslavováno po celém světě a média přinesou tyto významné zprávy na prvních stranách, když před tím pohlížela na katolickou církev s nechutí.

Satanova setba vydá plody a nové obřady, kde podoba mše svaté bude představena zpětně, a kde všechny správné slovní obraty vztahující se k mému utrpení budou nahrazeny nesmyslem – prázdnými slovy – prázdnými nádobami – prázdnými svatostánky. Všechny mé kříže budou nahrazeny jinými, s tajnými okultními symboly.

To je zkáza, o které mluvil prorok Daniel. (*) To na mnoha místech bude konec mé svaté eucharistie, jak ji znáte. Ale moji milovaní věrní služebníci se budou nyní chystat na přípravu nejsvětějších hostií. Musejí si ponechat svaté misály, mešní roucha, Bibli svatou a svaté kříže. To všechno bude vyměněno.

Musíte se brzy shromáždit a plánovat, protože vám nebude dovoleno sloužit mši podle mé vůle.

Povedu vás, moji posvěcení služebníci, až přijde čas. Křesťanům, kteří věří, že tato ohavnost bude viděna jen v katolické církvi, říkám: Postihne to všechny křesťanské církve, dokud se nezbaví každé zmínky, nebo znamení, o Mně. Časem budete tvrdě trestáni, že jste se o Mně zmínili.

Budete šokováni, jak rychle zdánlivě nevinná, obnovená, ale znečištěná církev upadne do bezbožného kultu. Udělají všechno možné, aby potrestali ty, kdo budou vzdorovat jejich umělému, pohanskému, novému světovému náboženství.

Křesťané a Židé budou hlavním cílem nenávisti a budou pronásledováni kvůli svému náboženství.

Místo toho, abyste byli naplnění bázní, volám vás, abyste byli připraveni bojovat pro mé jméno. Nikdy nezapomeňte, jak jsem stále nenáviděn. Když Mě následujete, vězte, že v nadcházejících časech bude váš kříž mnohem těžší než těch, kteří přišli před vámi.



Váš Ježíš

 

(*) Daniel 11, 31 – poznámka překladatele.

 

833. Poselství Ježíše ze dne 29. června 2013 v 21:13.
V MÉ CÍRKVI BUDE BRZY PŘEDSTAVENA ZMĚNA OBŘADU MŠE SVATÉ

Má drahá, milovaná dcero,

nesmíš si všímat nenávisti, která přetéká z úst těch, kteří tvrdí, že jsou svatí lidé a věrní následovníci mé drahé, milované Matky. Věz, že nenávist, kterou ti projeví, bude horší, než vůči kterémukoliv jinému proroku, který přišel před tebou. Neříkám ti to, abych tě děsil, ale jenom abys přijala skutečnost a nevšímala si zloby. Kdekoliv je Boží přítomnost mezi lidmi rozpoznána, vždy vyvolá brutální reakci šelmy, která pracuje skrze jiné, aby popřela Slovo Boží.

Má dcero, v mé církvi bude brzy představena změna obřadu mše svaté. Bude to velmi matoucí a mnozí nepostřehnou lži, které budou přítomné v nových modlitbách. Moje přítomnost bude vyloučena tím nejrafinovanějším způsobem, a tak ti, kteří se budou řídit novou formou, ve které má skutečná přítomnost bude popřena, nebudou schopni přinést oběť Bohu tak, jak musí být konána. Má dcero, takové odhalení bude mít za následek, že tebou bude opovrhováno, ale musíš vědět, že to bylo předpověděno. Mým následovníkům bude řečeno, že při svatém přijímání jde o to, aby se všichni lidé – na celém světě – spojili v jednotě a vzájemně si projevili lásku. Pomalu ale jistě už při mši svaté nepůjde více o mou nejsvětější oběť. Místo toho bude vytvořen obřad k vzdávání pocty člověku a vy budete uvedeni v omyl, kdy budete svědky konfliktu před mými svatými oltáři a všemi svatostánky na světě.

Den, kdy každodenní oběti skončí, již není daleko. Vězte, že nyní přicházím, abych vás před tím varoval, abyste nehladověli. Až budete zbaveni mé přítomnosti, budete opuštěni mým Duchem a shledáte, že je těžké zůstat Mi nablízku.

Slova, použitá k vašemu oklamání, budou obsahovat výraz "pro dobro všech – pro sjednocení všech Božích dětí". Mše nabude nového významu. Moje smrt na kříži bude zapomenuta a všechna zdůvodnění budou pro ni znovu definována. Vzpomeňte si v ten den na moje nynější slova k vám. Přijměte náhražku a má přítomnost zmizí. Já budu s vámi, ale nebude to mé Tělo, na kterém budete mít podíl.

Vám, kteří nevěříte v tento podlý plán, který již byl připraven, aby se zahladily všechny stopy po Mně, říkám: Až budu pryč, budete Mě hledat? Až má nejsvětější eucharistie bude poskvrněna, budete se vymlouvat na ty, kteří jsou za to zodpovědní? Nebo budete následovat Mě a naslouchat Pravdě, až budete obklopeni lžemi.

Volba bude na vás.



Váš Ježíš 

 

782. Poselství Ježíše ze dne 30. dubna 2013 v 15:40.
BUDE ZAVEDENA NOVÁ PODOBA KŘÍŽE


Má drahá, milovaná dcero,

moje autorita se nikdy nesníží, a jako světlo slábne v husté mlze, bude přesto vždy zjevná, třebaže oslabena jen na mihotavé žhnutí.

Až se svět opět změní, jak duch zla vyvolá rozdělení za rozdělením, bude to Boží Světlo, které vám bude dávat sílu. Moji přítomnost pocítí ti, kteří ke Mně přijdou, abych jim pomohl, neboť vás nikdy neopustím, zejména ne, když si budete myslet, že je všechno beznadějné. Nebude to nic jiného než Pravda, která vám pomůže se s tím vyrovnat, až se dnešní zjevný nedostatek lásky ještě prohloubí, jak se lidská srdce změní v kámen.

Pravda je obsažena v Bibli svaté. Je to potrava, kterou se lidé mohou živit teď i v budoucnosti. Velmi brzy se stane nemožným koupit Bibli, až mnoho národů, zejména v Evropě, budou dodržovat nové zákony, které zakážou všechny knihy k podpoře Božího Slova.

Právě je psán dopis s pokyny všem, kteří jsou ve službě v katolické církvi. Všichni moji posvěcení služebníci budou brzy informováni o změnách, se sdělením, že jsou pro dobro církve.

Nová pravidla se projeví novelizací, či úpravou modliteb během mše svaté a budou se zdát nevinná. Mnozí si nevšimnou jejich významu, ale budou se vztahovat k nejsvětější eucharistii a mé přítomnosti v ní. Bude použito slovo "připomínat si" (slavit památku) a všechny církve budou brzy zbaveny svých pokladů. Odebrání pokladů, včetně zlatých svatostánků – které vymění za vyrobené ze dřeva a kamene – bude jedním ze znamení, že jsou nyní shromažďované pro nové světové náboženství.

Kostely budou změněny uvnitř svých zdí a to bude spojeno se znesvěcením oltářů. Monstrance, nesoucí nejsvětější eucharistii, začnou mizet a dny, kdy má svatá hostie je vystavena, se budou chýlit ke konci.

Pohrdejte teď mým Slovem a budete ronit slzy, až se ty skutky budou před vámi dít. Brzy nato budou pozměněny oděvy nošené mými svatými služebníky a bude uvedena nová podoba kříže. Tato nová ukrutnost nebude založena na jednoduchém kříži. Místo toho ukáže, nenápadně, hlavu šelmy.

Prosím vás, abyste nyní shromáždili mé svaté kříže a uložili je ve svých domovech, spolu se svěcenou vodou. Vybízím vás všechny, abyste se pevně drželi Pravdy, o níž jsem vám řekl. Pak chci, abyste Mi zcela důvěřovali. Nikdy si nemyslete, že vás nechávám na milost Zlému. Vždy zůstanu blízko vás. Budu vylévat mimořádná požehnání na hlavy mých milovaných, věrných, posvěcených služebníků, abych je udržel spjaté s mým Nejsvětějším Srdcem.

Udržujte vaše srdce blízko mému a k sobě navzájem. Utěšujte a posilujte se vzájemně, neboť musíte jeden druhého milovat víc než kdy jindy, před a během přicházejících časů. Já jsem vaše rodina. Vy patříte Mně. Zůstaneme jednotní až do času, kdy zaznějí polnice, a bude oznámeno, že se zjevím, konečně, v mém Druhém příchodu. Potom pocítíte radost a mír, který jsem vám slíbil. Pak skončí všechno utrpení.



Váš Ježíš

 

770. Poselství Ježíše ze dne 17. dubna 2013 v 20:00.
TOTO ZNAMENÍ, KTERÉ NEMÁ BÝT ZAMĚŇOVÁNO SE ZNAČKOU ŠELMY, BUDE SLOUŽIT JAKO SYMBOL NOVÉHO JEDINÉHO SVĚTOVÉHO NÁBOŽENSTVÍ

Má drahá, milovaná dcero,

mé Srdce se chvěje, když musím snášet bídu a utrpení, které bude muset zakusit celé lidstvo. Není to má ruka, která to způsobí, ale kletba Satana, kdy jeho duch se toulá a hltá duše podél své cesty. Jsou tak nepodezřívavé k tomuto vlivu zla, že lidé za své utrpení dávají vinu všemu jinému. Za svou nouzi kladou vinu na jiné a nechápou, že je to nedostatek víry v Boha, který vytváří takovou spoušť v jejich životech.

Jak duch Zlého svírá lidstvo, Boží Světlo se s ním bude střetávat způsoby, o nichž bude svědčit řada událostí.

Bouře budou nabývat na síle a mnoho zemí pocítí převraty. Bude viděn neklid v národech, kde moc vlád odebere svobodu lidu, jemuž vládne. Potom církve, včetně všech, které milují Boha, jediného trojjediného Boha, začnou rušit své služby a zavírat dveře.

Ve všech západních zemích bude vidět velký počet kostelů, které budou zavřeny. Brzy uvidíte značku komunizmu v podobě zvláštního symbolu, který se objeví v kostelech, které zůstanou otevřeny, v médiích, na oděvech, ve filmech a tento symbol bude hrdě nošen těmi, kteří zaujímají důležitá místa. Bude považován za odznak cti a okázale stavěn na odiv členy hierarchie ve všech hlavních církvích a vírách. Tento symbol uvidíte na veřejných místech, na oltářích, na letištích a na rouchu, která nosí představení v církvích.

Toto znamení, které nemá být zaměňováno se značkou šelmy, bude sloužit jako symbol jediného světového náboženství. Ti, kteří jsou za to zodpovědní, se už déle nebudou obávat veřejně ukazovat své znamení, které je symbolem kontroly a věrnosti šelmě.

Den, kdy každodenní oběť mše svaté bude zastavena v té formě, v jaké musí být nabízena v mém svatém jménu, bude dnem, kdy se tento symbol objeví na oltářích a před všemi svatostánky na světě.

Modlete se, moji milovaní následovníci, abyste našli útěchu u mých posvěcených služebníků, kteří Mi zůstanou věrní, neboť budete potřebovat posilu během těchto zkoušek. Vždy vás pozvednu a budu vás nést. Nikdy vás neopustím, ale nesmíte se odchýlit od mého učení, nebo přijmout pohanské praktiky, jako náhražku Pravdy.



Váš Ježíš 

 

721. Poselství Ježíše ze dne 27. února 2013 v 15:30.
MUSÍTE STÁLE PŘIJÍMAT MOU NEJSVĚTĚJŠÍ EUCHARISTII. NESMÍTE ZASTAVIT KAŽDODENNÍ OBĚŤ MŠE SVATÉ, PROTOŽE TO NEBUDETE VY, KDO BUDE DONUCEN UČINIT TOTO ROZHODNUTÍ

Má drahá, milovaná dcero,

každodenní mše budou ještě nějaký čas pokračovat a Já naléhavě prosím všechny mé následovníky, aby se jich i nadále účastnili, jako dříve.

Moji nejsvětější eucharistii musíte stále přijímat. Nesmíte zastavit každodenní oběť mše svaté, protože vy nebudete těmi, kdo bude donucen učinit toto rozhodnutí. Bude ohlášeno uskutečnění odlišného způsobu obětování Bohu a vy budete ihned vědět, až se to stane, že slavení mše svaté je falešným prorokem zastaveno. Místo Mše svaté zavede celosvětový pohanský rituál a vy, moji milovaní následovníci, požehnaní darem Ducha Svatého, rozpoznáte, o co jde.

Nesmíte nikdy opustit na mém učení založenou církev, kterou jsem dal světu, a oběť mé smrti na kříži, darované vám s nejsvětějšími dary.

Vy, moji milovaní následovníci, jste má církev. Moji milovaní kněží a duchovenstvo, požehnaní darem Ducha Svatého, Mě nikdy neopustí. Neopustí ani vás. A tak má církev přežije, protože nemůže nikdy zahynout. Církev je mé tělo na zemi, a proto nikdy nemůže být zničeno. I když bude drceno, trýzněno a odhozeno, a pak ponecháno v pustině, aby zemřelo. Přes všechny pokusy mých nepřátel zničit každičký zbytek života, má církev znovu vstane. Pamatujte tedy, že nikdy nezahyne, přestože to tak může vypadat.

Má církev na zemi se zmenší počtem a stane se, bez vlastní viny, mojí armádou zbytku.

Můj pravý vikář, ten odvržený, bude bojovat o vedení Božích dětí, jak nejlépe dokáže. Budu to Já, Ježíš Kristus, kdo vás povede, pozvedne a vyvede od zla, které vám bude vnuceno; zla, které dojde k náhlému a strašnému konci, pro všechny, kteří jsou na straně Antikrista a jeho otroků.



Váš Ježíš

 

663. Poselství Ježíše ze dne 1. ledna 2013 v 19:20.
BOŽÍ CHRÁM BUDE ZNESVĚCEN K NEPOZNÁNÍ


Má drahá, milovaná dcero,

vzešel nový úsvit a započaly změny v přípravě na můj Druhý příchod.

Války na Středním východě se nyní vystupňují a mnozí zemřou rukama skupiny zla. Avšak rukou mého Otce, ti v této skupině zla, budou zastaveni. Každý z nich bude sražen, protože jsou tím největším nebezpečím pro Boží děti.

Mé plány se již projevují a ti mezi vámi, vybraní Mnou k vedení zbytku mé církve, rychle vybudují základny po celém světě. To budou místa, kam Mě budete chodit uctívat, v pokoji, až vaše kostely vás už nebudou vítat tak, jak by měly.

Vaše kostely se stanou pouhými místy zábavy, kde pohanské rituály a hudba budou inscenovány do složitých obřadů. Budou vydávány za uctívání Boha. Ve skutečnosti však budou vytvářet idoly z hříšných skutků a prohlašovat je za odpovídající mému učení.

Brzy se jich hodně představí jako noví služebníci Boží. Mnozí nebyli nikdy připravováni v křesťanské církvi a nebudou proto schopní předávat svátosti Božím dětem. Budou to podvodníci. Všem budou diktovat pravdu o tom, co je, jak říkají, Boží učení v dnešním světě. Jejich lži dosáhnou sluchu lidí celého světa.

Mnozí budou přitahováni k tomu, co budou vnímat jako nový, svěží přístup k mému učení a k Boží lásce. Všechno bude hrozná lež. Mnozí budou oklamáni k přijetí nového jediného světového náboženství.

Tak jako falešná církev poroste a bude přitahovat mnoho celebrit, média a politické vůdce, moje zbylá církev bude vzrůstat. Mnoho z mých posvěcených služebníků Mi budou nevěrní a připojí se k novému světovému náboženství, kde budou přivítáni s otevřenou náručí.

Tito podvodníci způsobí křesťanům všude strašné strádání, pokud nepřijmou tuto novou, politicky podporovanou organizaci, jež nazve sama sebe církví Boží.

Zatímco křesťané budou hlavním cílem nenávisti, Dům Izraele bude také v hledáčku a Židé budou učiněni obětními beránky v této válce o duše.

Nic, co budete zpočátku pozorovat, vám nebude připadat navenek rozdílné. Brzy ale v Římě uvidíte honosnou a impozantní budovu, která se stane místem setkávání. Všechna náboženství zde budou vítána, dokud nebudou přinucena spolknout lži, předložené jim novým světovým řádem.

Časem se stane nepřijatelným, aby některé křesťanské obyčeje byly konány na veřejnosti.

To bude zahrnovat svátosti křtu a svatého přijímání. V moderním a laickém světě budou považovány za nepřijatelné a shledáte, že nebude možné je obdržet. Svátost manželství bude změněna a manželství bude dostupné v jiné formě. Jedinou cestou k přijetí pravých svátosti v tom čase bude skrze zbylou církev.

Moji posvěcení služebníci, kteří budete trpět v mém jménu, až budete bojovat za udržení svátostí a mše svaté, vězte toto:

Jste Mi zavázáni skrze vaše svaté sliby a nikdy nesmíte být v pokušení odchýlit se od Pravdy. Bude na vás vykonáván nátlak, abyste opustili cesty Pána. Váš hlas se stane jenom šepotem, až se nepřítel pokusí přehlušit Pravdu Božího Slova.

Shromážděte se. Sjednoťte se. Neboť již brzy bude Boží chrám znesvěcen k nepoznání. Vše, co máte udělat, je následovat Mě, poslouchat vaše srdce a vaše svědomí. Buďte vždy připraveni na tuto těžkou cestu ležící před vámi. Budete potřebovat všechnu svou odvahu, sílu a vytrvalost.

Vězte, že na konci této cesty budu čekat Já, abych vás vzal do mé svaté náruče a do bezpečného přístavu mého Nového ráje.



Váš Ježíš

 

607. Poselství Ježíše ze dne 4. listopadu 2012 v 17:45.
CESTA DO MÉHO VĚČNÉHO KRÁLOVSTVÍ JE PLNÁ OSTRÝCH KAMENŮ A BALVANŮ

Má drahá, milovaná dcero,

ať si nikdo nikdy nemyslí, že může zůstat silný ve své víře, aniž by musel bojovat za pravdu.

Je mnoho překážek, které brání vaší víře v Boha, a jenom ti, kteří vytrvají v modlitbě, si mohou udržet ve svých duších planoucí oheň lásky k Bohu.

Cesta do mého věčného království je plná ostrých kamenů a balvanů. Je to jako chůze naboso na míle daleko, kde pocítíte každou ránu, každou ostrou bolest, a kde klopýtnete na každém kroku. Proto i mnohé dobře smýšlející duše odpadnou, protože cesta je velmi namáhavá.

Když následujete Mne, tak vaše cesta bude vždy bolestná. Nikdy nebude snadná, dokud neřeknete: Ježíši, přijmi mou bolest, můj kříž a uzdrav mě.

Teprve potom shledáte snadnějším následování mé cesty do mého slavného království.

Ukřižování, každé jeho stadium, bude všemi, kdo milují Boha, zakoušeno až do posledního dne.

V čase předcházejícím mému Druhému příchodu křesťané a všichni, kteří milují mého Otce, Boha Nejvyššího, budou muset vytrpět trýzeň mého ukřižování.

Začne to obviňováním, že Bůh neexistuje. Já jsem byl odsouzen jako Syn Boží. Tentokrát bude zavrhován Bůh Nejvyšší. Všichni věřící budou bičováni a pronásledováni, až budou zavedeny pohanské zákony dávných dob. Třebaže mnozí lidé, kteří neznají cesty Pána, neuslyší takové hanebnosti – tak budou polapeni honbou za osobním potěšením.

Pak budou vyměřeny tresty těm, kteří se odváží projevit na veřejnosti věrnost jedinému pravému Bohu. Nebudou trpěni a budou se muset skrývat, budou-li chtít uctívat mého Otce.

Denní oběti, mše svaté, nakonec ustanou, jak bylo předpověděno, protože falešný prorok vyhlásí, že bude sloužena nová podoba mše, a řekne, že její stará forma je již nepatřičná.

Má přítomnost v nejsvětější svátosti bude zrušena a Boží děti už nebudou živeny chlebem života. A pak dopadne Boží ruka na bezbožníky, kteří se opováží říkat, že mluví v Božím jménu. Jejich oddanost šelmě ovlivní mnohé a oklamané je zavedou do žaláře temnoty.

Rozdělení bude vzrůstat, až se nakonec Boží děti budou muset rozhodnout. Buď půjdou za falešnou iluzí, kterou jim předloží falešný prorok, jenž řekne, že mluví ve jménu Boha, nebo budou následovat Pravdu.

Nikdy nevěřte, že budete dost silní, abyste odolali tlaku falešných kněží, reprezentujících šelmu. Jejich vliv bude velký. Bez mé pomoci budete v pokušení odvrátit se od mého učení.

Probuďte se dříve, než tyto časy přijdou. Volejte ke Mně o pomoc každý den.



Váš Ježíš

 

499. Poselství Ježíše ze dne 20. července 2012 v 17:46.
SVĚTU BUDE BRZY PŘEDLOŽENA NEJPODLEJŠÍ LEŽ, KTERÉ LIDSTVO V TÉTO CHVÍLI NEMŮŽE ROZUMĚT

Má drahá, milovaná dcero,

tři a půl roku, perioda Velkého soužení, začne v prosinci 2012.

To je doba, ve které Antikrist vystoupí jako válečný hrdina.

Jeho duše byla předána Satanovi, který vlastní každou její část.

Mocí, kterou bude vládnout, způsobí, že časem bude na něj pohlíženo nejen jako na mírotvorce, ale lidé si budou myslet, že jsem to Já, Ježíš Kristus, Spasitel lidstva.

Časem také uvěří, že Antikrist byl poslán, aby oznámil [můj] Druhý příchod.

Proto tak mnoho nebohých duší s ochotou přijme jeho značku, znamení šelmy.

Neboť on je v každém ohledu šelmou, kvůli způsobu, jakým se sám Satan bude v jeho těle projevovat.

Uskuteční na obloze zázraky.

Bude uzdravovat lidi.

Bude hlavou nového světového náboženství. Spolu s falešným prorokem, který bude stát v čele vnějšího obalu katolické církve na zemi, budou těsně spolupracovat, aby oklamali všechny Boží děti.

Světu bude brzy předložena nejzrádnější lež, kterou lidstvo, jako takovou, v této chvíli nemůže poznat.

Neboť ti z vás, kterým byla dána Kniha Pravdy, tato svatá poselství, aby varovala lidstvo o těchto věcech, slyšte toto:

Jejich plán bude tak vychytralý, že mnoho lidí bude oklamáno milujícím lidským zevnějškem, ve kterém svůj ohavný plán představí světu.

Antikrist a falešný prorok mezi nimi již dokončují své plány na své zlovolné panství a první věc, ke které dají podnět, bude eskalace války na Středním Východě.

Antikrist bude hlavní osobou tahající nitky v pozadí. Pak vystoupí a nechá se poznat jako zprostředkovatel mírového plánu.

A to bude ta chvíle, kdy svět jím bude okouzlen.

Mezitím falešný prorok uchvátí moc uvnitř katolické církve.

Ta bude velmi brzy vtažena do nového světového náboženství, zástěrky k uctívání Satana.

Základním cílem této ohavnosti bude zbožňování sama sebe, a zavedení zákonů, které budou zahrnovat dvě věci:

Zrušení svátostí a zrušení hříchu.

Pravé svátosti budou dostupné jenom od těch kněží a jiného křesťanského duchovenstva, kteří zůstali věrní Mně. Tyto svátosti budou nabízet ve zvláštních nouzových kostelech.

Zrušení hříchu bude zavedeno schválením zákonů, které budou vypadat, že hájí toleranci.

Ty zahrnou potraty, eutanazii a sňatky párů stejného pohlaví. Kostely budou přinuceny povolit manželství párů stejného pohlaví a kněží budou přinuceni je požehnat v mých očích.

V tomto čase budou sloužit svou vlastní verzi mše svaté. Jejich oběť svaté eucharistie, kdy hostii znesvětí, se bude konat v katolických kostelech.

Při takových mších přítomen nebudu, a budu také chybět v samotných kostelech, kde Mě budou takto zneuctívat.

Pro mé následovníky budou všechny tyto skutečnosti velmi děsivé. Už více nebudete moci mít užitek ze svátostí, s výjimkou od kněží ze zbytku mé církve na zemi.

Z tohoto důvodu vám nyní dávám dary, jako plnomocné odpustky k odpuštění vašich hříchů. Pro katolíky to ale neznamená náhradu svaté zpovědi.

To bude způsob, jakým budete moci zůstat ve stavu milosti.

Ačkoliv miliardy lidí se během Varování obrátí, tato proroctví se přesto uskuteční. Ale mnoho z toho může být zmírněno modlitbou, aby se zmenšilo utrpení a oslabilo pronásledování.

Vy, moji následovníci, nezapomeňte na to, že jste vždy ochraňováni pečetí živého Boha.

Musíte rozšířit tuto pečeť a dát ji tak mnoha lidem, jak je to jen možné.

Prosím, pochopte, že vám říkám o těchto věcech, abych vás připravil na to, abyste mohli zabránit co nejvíce duším přijmout značku šelmy.

Satan v těch duších, které si vezmou [jeho] značku, použije svou moc, aby je posednul, a pak bude velmi těžké je zachránit.

Moji následovníci, prostřednictvím této mise vám budu dávat instrukce na každém stupni této cesty. Nesmíte dovolit, aby do vašich srdcí vnikl strach, neboť to budu Já, kdo vás naplní odvahou, silou, odolností a důvěrou povstat s hlavami vztyčenými, až budete kráčet v mé armádě.

Nezapomeňte, že Satan nemůže tuto bitvu vyhrát, neboť to se nikdy nemůže stát.

Jenom ti, kteří jsou obdaření pečetí živého Boha a ti, kteří zůstanou věrní a pevně oddaní Bohu, mohou zvítězit.



Váš Ježíš

 

 

 

 

—————

Zpět