Třetí pečeť znamená hladomor

23.03.2013 23:18

Má drahá, milovaná dcero,

příliv bude zbaven pout a začne ničení, způsobené mnoha válkami, jak bylo předpověděno.

                                                                  

736. Poselství Ježíše ze dne 16. března 2013 v 15:25.
TŘETÍ PEČEŤ BUDE ODHALENA, AŽ LIDÉ BUDOU SHÁNĚT JÍDLO, KDY HLADOMOR SEVŘE LIDSTVO

 

Má drahá, milovaná dcero,

příliv bude zbaven pout a začne ničení, způsobené mnoha válkami, jak bylo předpověděno.

Načasování příchodu falešného proroka se bude překrývat s vyhlášením válek po celém světě. Tyto války budou rozpoutány okamžitě a lidé se budou krčit ve strachu, až se jejich následky stanou zřejmé. Války vyklíčí a rozvinou se jako bouře v poušti, kde naberou rychlost a jako zloděj v noci zastihnou všechny, kteří mají pocit, že jejich mír je zaručen.

Bude se na nich podílet tak mnoho zemí, že všichni budou překvapeni. Brzy, uprostřed krveprolití, se Antikrist nechá poznat. Zmatek, strach a ztráta úrody problém zhorší. Nedlouho potom bude Třetí pečeť odhalena, až lidé budou shánět jídlo, kdy hladomor sevře lidstvo. V nedostatku jídla, v nedostatku odvahy, bez pomoci, lidstvo se bude chytat čehokoliv a kohokoliv, kdo nabídne chvíli oddechu.

Jeviště bude postaveno pro Antikrista, pro jeho příchod a jeho ohlášení světu. V tom čase se lidem tolik uleví kvůli muži míru, který nabídne tolik naděje, že se stanou jeho ochotnými otroky. Nechají se chytit do jeho pečlivě vypracovaného plánu znovu uspořádat svět a spojit všechny národy. Plánu, o kterém jim řeknou, že bude pro dobro všech a zbaví svět terorizmu. Nepřátele, o kterých řekne, že je porazí a nad nimiž bude vykonávat kontrolu, jsou nevinné oběti, které použije v podvodu, který předloží světu.

Když mír, nebo to, co bude vypadat jako příměří, bude obnoven, pak přijde další etapa, jednota všech národů, všech náboženství, všech zemí do jednoho celku. Tehdy spojenectví mezi falešným prorokem a Antikristem se stane zcela zřejmé.

Ti, jimž byla dána Pravda a jejichž jména jsou v Knize Živých, budou vědět co se děje. Ostatní, slepí k Pravdě mého učení, nebudou mít takové štěstí. Pak to bude záležitost vyčkávání. Má trpělivost bude znamenat, že se budu snažit zachránit a ochránit ty, kteří nebudou schopni poznat Pravdu.

Má trpělivost a mé milosrdenství vyústí do Božího zásahu ve velkém rozsahu, abych zachránil všechny Boží děti ze sevření šelmy, jejímž jediným cílem bude povzbuzovat k hříchu. Neboť je zde jedna věc, kterou musíte vědět: za přitažlivým kouzlem Antikrista bude ležet plán podněcovat hřích, aby lidé udělali konečnou volbu – být na straně šelmy, ve vzdoru proti Bohu. Až ten čas přijde a potom, co bude Mnou učiněno všechno k záchraně duší, bude konec.

Jenom vyvolení budou vzati do mého království.


Váš Ježíš

—————

Zpět